ВАЖЛИВО

Презентовано новий преміальний сорт солодкої кукурудзи

08.04.2024 16:05
7

Компанія Branch вивела на ринок сорт Sweet Scarlet, унікальне доповнення до лінійки преміальних сортів кукурудзи. Створений завдяки ретельній селекційній роботі селекціонерів компанії Crookham Company, сорт Sweet Scarlet має відмінні смакові якості. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

Незважаючи на унікальні солодкі нотки та виразні червоні зерна, сорт має знайому текстуру та смак традиційної солодкої кукурудзи.

“Ми не просто виводимо на ринок новий сорт кукурудзи. Ми ділимося свідченням нашої прихильності до смаку, якості та інновацій”, – сказав Бретт Бергманн, президент компанії. – “Sweet Scarlet – це кульмінація десятиліть відданості нашому ремеслу та нашим клієнтам”.

Сорт має ще кілька помітних особливостей:

  • висока врожайність: Sweet Scarlet демонструє вражаючу врожайність, забезпечуючи фермерів достатніми врожаями.
  • різноманітні варіанти пакування: сорт доступний у лотках по чотири штуки або продається навалом.
  • селекційні практики без ГМО: сорт Sweet Scarlet виведений з використанням традиційних методів селекції без ГМО.
  • розроблено компанією Crookham Company: насіння для сорту було виведено сімейною компанією Crookham Company.

“Завдяки вражаючому потенціалу врожайності та традиційній селекційній практиці, сорт Sweet Scarlet дає рясні врожаї та задовольняє потреби сучасного споживача, який шукає нові та інноваційні продукти”, – говорить Джордж Крукхем, генеральний директор компанії Crookham Company.

Sweet Scarlet з’явиться на прилавках деяких торгових мереж наприкінці квітня цього року і буде продаватися протягом усього літнього сезону.



Перегляди: 346
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: