АГРОРЕГІОНИ

Пісочинська громада на Харківщині отримала 13 тонн гуманітарного вантажу

24.07.2022 16:07
photo_2022-07-22_14-09-05

Пісочинська громада на Харківщині отримала 13 тонн гуманітарного вантажу. Це – їжа, предмети першої потреби та речі, необхідні для тих, хто змушений тікати від активних бойових дій. Пісочин – це передмістя Харкова і відносно спокійне місце. Саме тому тут прихисток отримали майже 10 тисяч внутрішньо переміщених осіб з самого Харкова і найбільш постраждалих від російських обстрілів громад області. Про це повідомляє пресслужба ВАГ, пише   agronews.ua.

Допомогу Пісочинська громада отримала від АОМС «Об’єднання прикордонних органів самоврядування Закарпаття», до якого входять 12 територіальних громад Закарпатської області, спільно з Мальтійською службою допомоги Берегівського району.  

Ініціатива “Згуртовані громади”, організованого Всеукраїнською асоціацією громад спільно з програмою USAID з аграрного і регіонального розвитку – АГРО – має своє продовження та працює на підтримку життєдіяльності та підсилення партнерства між громадами та регіонами задля Перемоги.

Цей вантаж збирали і відправляли за сприяння координатора ВАГ у Закарпатській області Івана Дем’янчука. Це не вперше закарпатці допомагають Харківщині в межах ініціативи “Згуртовані громади”.

Читайте також: В Україні пенсіонери можуть отримати допомогу від ООН


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: