НОВИНИ

Ощадбанк та Суффле Агро Україна підписали ексклюзивну угоду про пільгове кредитування на закупівлю насіння

22.03.2024 14:17
17457-suffle

Нова партнерська програма Ощаду з компанією Суффле Агро Україна дає українським агровиробникам можливість скористатись доступним кредитуванням на придбання насіння і добрив.

Програма включає весь асортимент насіння соняшника і кукурудзи бренда SOUFFLET SEEDS та портфоліо добрив лінійки FERTEQ, що містять повний спектр мікроелементів для всіх основних культур.

Відсоткова ставка за позиками становить від 0,01% річних у гривні на строк до 12 місяців – наразі це ексклюзивна пропозиція на ринку. Відсоткова ставка залежить від графіка погашення, терміну кредитування та наявності застави. Сума кредиту без застави за рахунок державної гарантії – до 6 млн грн. Максимальна сума кредитування становить 20 млн грн. Комісія за видачу відсутня. Щоб подати заявку на участь, фермерам слід звертатись до торгового представника Суффле Агро у своєму регіоні.

Перевагами програми є пріоритетний розгляд заявки, скорочений час прийняття рішення щодо кредитування та онлайн-відповідь без необхідності відвідування установи банку. Позичальник надає спрощений перелік фінансових документів і отримує оперативну комунікацію зі співробітником, відповідальним за партнерські програми на регіональному рівні.

«Цей час для багатьох агровиробників – надскладне випробування, тому Ощад бере на себе зобов’язання бути поруч із ними, пройти весь шлях і вистояти разом. Для спрощення цього шляху ми розширюємо спектр партнерських програм для підприємців із такими провідними компаніями, як Суффле Агро Україна, що передбачають фінансування на пільгових умовах для відновлення та розвитку бізнесу», – зазначила Наталя Буткова-Вітвіцька, членкиня правління Ощадбанку, відповідальна за мікро-, малий та середній бізнес.

«У новому сезоні наша компанія вийшла на ринок із низкою спеціальних пропозицій, що мають на меті надання аграріям усіх можливостей для отримання високого врожаю. Однією з них є партнерська програма з Ощадбанком, яка передбачає кредитування купівлі насіння і мікродобрив виробництва Суффле Агро. Я впевнена, що вона дозволить виробникам не лише залучити вкрай необхідне фінансування, а й допоможе вдало провести посівну кампанію та виконати всі необхідні операції з живлення», – прокоментувала Тетяна Яценко, директорка Суффле Агро.

Для забезпечення потреб аграріїв, у тому числі посівної кампанії, Ощадбанк з початку повномасштабного вторгнення надав кредитів на загальну суму 16,7 млрд грн.

Більше про кредитні програми – на офіційному сайті банку, у відділеннях або в контакт-центрі Ощаду для бізнес-клієнтів за тел.: 0 800 219 800.

Суффле Агро Україна є дочірньою компанією Групи Soufflet InVivo – французької міжнародної агропромислової корпорації міжнародного масштабу та одного з найбільших операторів на світовому ринку сільськогосподарської продукції. Компанія працює в Україні з 2007 року і займається продажем сировини – насіння, добрив та засобів захисту рослин, закупівлею вирощеного врожаю, а також надає аграріям послуги для збільшення прибутковості сільськогосподарського виробництва. У портфоліо компанії є як усесвітньо відомі бренди, так і продукція власного виробництва – мікродобрива, засоби захисту рослин і ад’юванти, виготовлені відповідно до європейських стандартів та побажань найвибагливіших фермерів. Крім того, компанія представляє на ринку України насіннєвий бренд Soufflet Seeds і має у своєму портфоліо 24 різних гібриди соняшника, кукурудзи та ріпаку.



Перегляди: 56
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: