ТЕХНОЛОГІЇ

Нецільовий кредит: як його можна отримати

30.10.2023 18:32

Різновид позики, що видається на різні цілі, називається нецільовою. Це споживчий кредит, який можна взяти у банку під поруку платоспроможної особи або під заставу цінного майна. Також для банківського фінансування необхідно підтвердити свою кредитоспроможність довідкою з місця роботи. Не всім споживачам такі умови підходять. Якщо сума позики не дуже велика, і людина планує її швидко повернути, має сенс звернутися до мікрофінансової компанії Кача Гроші, щоб оформити нецільовий кредит онлайн. МФО пропонують позику фізичним особам, незалежно від мети використання кредитних грошей. Мікрокредитування вигідне, коли сума незначна, але її необхідно отримати терміново.

                                        Особливості мікрокредиту

Оформляється така позика з мобільного пристрою, комп’ютера, ноутбука або планшета, тому відвідувати відділення фінансової установи не потрібно. Подається заявка дистанційно. І зробити це можна у будь-який час. Кредитні гроші перераховуються на картку одразу після схвалення позики. Онлайн кредитування має позитивні сторони.

  • Якщо гроші потрібні терміново, мікропозика буде оптимальним варіантом. Ніде більше так оперативно не вдасться взяти гроші у борг. На оформлення заявки та її перевірку потрібно 15-20 хвилин.
  • Споживач може звернутися у кредитний сервіс у будь-який час, незалежно від свого місцеперебування. Якщо фінанси знадобилися в неурочний, наприклад нічний час, отримати їх не проблема. Сайт працює цілодобово, і також 24/7 надаються мікрофінансові послуги.
  • Мікрокредитування не супроводжується формальностями. Людині не потрібно збирати документи, доводити свою платоспроможність. Достатньо паспорта, ІПН та банківської картки.
  • Немає прихованих комісій та платежів, штрафів за прострочення виплати кредитного боргу. Клієнту МФО Кача після закінчення терміну погашення дається час, щоб повернути кредит, сплатити відсотки за його використання, або вдатися до послуги пролонгації. Подаючи заявку, позичальник бачить суму, яку потрібно повернути, та до якої дати.
  • Можна вибирати умови та способи погашення у межах договору. Клієнт може платити частинами або однією сумою, закривати кредит достроково без додаткових відсотків, або продовжувати його.

                  На яких умовах пропонується нецільова позика?

Будь-який повнолітній громадянин України може отримати на вигідних умовах кредит без відмови у Качі Гроші kachay.com.ua/kredyt-bez-vidmov. Якщо заявнику від 18 до 70 років, він може стати клієнтом МФО. Для позичальників встановлено такі умови:

  • Сума мікропозики не менше тисячі гривень, і не більше ніж п’ять тисяч. При повторному кредитуванні, якщо попередній борг позичальник сплатив, сума може бути збільшена до 15 тисяч.
  • Строки погашення – 20 днів. Постійні клієнти позикодавця можуть оформляти заявку на триваліший період користування кредитними коштами.
  • Відсоткова ставка – від 0,001% до 2% на день. Мінімальні відсотки нараховуються за перші два тижні наданого мікрокредиту.

Перегляди: 100
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: