НОВИНИ

Названо обсяги інвестицій у черкаський «Азот»

14.01.2020 07:02
1410170920_azot

За 11 місяців 2019 р. черкаське ПАТ «Азот», що входить до групи підприємств азотного бізнесу Group DF, вклало в модернізацію і капремонти підприємства понад 188 млн грн, які були спрямовані на зниження собівартості готової продукції та забезпечення надійного і безперебійного виробництва. Про це 13 січня повідомила прес-служба компанії.

«Модернізація виробничих потужностей та подальше підвищення операційної ефективності залишаються пріоритетами нашої стратегії. Три основні чинники сприяли тому, що в минулому році підприємство змогло запрацювати «на повну» та розпочало реалізацію програм з модернізації. По-перше, вдалося забезпечити виробництво природним газом. По-друге, Міжвідомча комісія з міжнародної торгівлі вчасно ввела захисні антидемпінгові заходи щодо російських добрив. І, по-третє, дуже важливо, що акціонер продовжує інвестувати в завод», – підкреслив голова правління ПАТ «Азот» Віталій Скляров.

Згідно з повідомленням, в 2019 р. найбільші інвестиції було вкладено в модернізацію установки з виробництва рідких комплексних добрив КАС (17,79 млн грн), в ремонт та модернізація в цеху А-3 з виробництва аміаку (42,1 млн грн), в реконструкцію гранбашти №1 цеху з виробництва аміачної селітри М-9 (20,8 млн грн), в реконструкцію технологічного обладнання в цеху неконцентрованої азотної кислоти М-5 (6,7 млн грн), в запуск ліній фасування карбаміду в цеху М-2 (475 тис. грн).


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: