НОВИНИ

Названо два продукти, які найефективніше усувають кашель

25.03.2022 18:02
ee8a2c3914b90624bb3743836c6545d4

У народній медицині в боротьбі з застудами та грипом активно використовують антисептичні та антибактеріальні властивості цибулі і чорної редьки, дієвість яких підтверджують і сучасні лікарі. Про це повідомляє narodna-pravda.ua, пише agronews.ua.

Більшість сучасних лікарських засобів мають довгий список побічних ефектів і можуть негативно впливати на функції печінки і нирок, тому все більше українців використовують засоби народної медицини.

Підтримують таке завзяття і сучасні лікарі, проте застерігають від сумнівних рецептів, які можуть негативно позначитися на загальному стані організму (наприклад, з використанням невідомих трав, оцту і так далі). А ось лимон, мед, липа, м’ята, часник, цибулю і редька, які є найбільш приватними компонентами «мікстур» і народних засобів від кашлю та застуди, – заохочують.

«Самовільно призначати собі таблетки і мікстури від кашлю не варто, а ось звернути свою увагу на дієві і при цьому безпечні народні рецепти від кашлю дуже рекомендую, тим більше, що багато рецепти в добавок до пом’якшення симптомів застуди, ще й зміцнюють захисні сили організму» – зазначила лікар Вікторія Савицька.

Читайте також: Стало відомо, як зернотрейдери вивозитимуть врожай.



Перегляди: 8
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: