НОВИНИ

Названо 5 популярних продуктів, які вбивають наш організм

13.11.2023 19:11
303129

Окрім чіпсів, солодких газованих напоїв та низькоякісних шоколадних батончиків, у магазинах нам пропонують й інші не надто корисні продукти.

Список популярних продуктів, які ніякої користі нашому організму не приносять, але найчастіше ми про це не здогадуємося наведено нижче.

Чорні оливки

Виявляється, що оливок чорного кольору у природі просто не існує. Вони бувають нерівномірно забарвлені у темно-фіолетові або коричневі відтінки. А чорні – лише пофарбовані барвником. Виробник додає кольори за допомогою глюконату заліза зеленим незрілим плодам.

Кукурудзяні пластівці

У кукурудзяних пластівцях насправді немає нічого, крім цукру. Тому такий сніданок абсолютно не корисний, попри рекламні кампанії виробників. Більше того, він навіть не є ситним, адже глюкоза піде з крові вже за кілька годин.

Мармеладні ведмедики

Хоча мармеладки дуже красиво виглядають і їх обожнюють не тільки діти, а й багато дорослих, нічого хорошого в них немає. Проблема в тому, що для їх виготовлення замість пектину рослинного походження беруть желатин, який виготовляють зі свинячих сухожиль.

Копчена риба

У магазинах нам найчастіше продають неякісний продукт. Таку рибу обробляють рідким димом, формальдегідом, фенолами та іншими шкідливими речовинами, які не завжди вказують на упаковці. На якісній копченій рибі зазвичай залишаються сліди від гачків та мотузок. Ціна такого продукту, відповідно, вище.

Крабові палички

Не всі любителі цього продукту знають, що в крабових паличках немає грама крабів. Більше того, їх не часто роблять із рибного філе. Зазвичай там містяться рослинні білки, крохмаль, яйця, багато цукру, ароматизаторів та глутамату натрію. Тому ніякого сенсу купувати їх нема.



Перегляди: 94
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: