НОВИНИ

Найбільший виробник шампіньйонів планує запустити виробництво тушкованки

03.10.2022 18:15
1000_545_1638714437-9110

Найбільший на Львівщині виробник свіжих шампіньйонів «Ріо Шампіньйон» планує отримати державний грант на переробку на суму 7,5 млн грн та розширити асортимент. Про це повідомляє AgriAnalytica, пише agronews.ua.

Відзначається, що зараз «Ріо Шампіньйон» активно постачають свіжі гриби всім, хто годує ЗСУ, і тим самим наближають нашу країну до перемоги. Окрім вирощування шампіньйонів, займаються консервуванням овочів, фруктів та грибів. 

Компанія вирішила розширити асортимент і зайнятися ще виробництвом м’ясних консервів та паштетів тривалого терміну зберігання. Асортимент нової продукціі: «М’ясо тушковане», «Паштети м’ясні», «Паштети печінкові», «Паштети м’ясо-рослинні».

Основним споживачем цього сегменту консервів є держава, яка формує резерв продуктів на випадок виникнення надзвичайних ситуацій. Безперечною перевагою даної продукції є великий термін зберігання — від 2 до 4 років, що значно знижує ризики збитків.



Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: