АГРОРЕГІОНИ

На Житомирщині свиногосподарство запустило забійний цех

03.10.2022 12:17
meat4

Компанія «Агро-Пек» (Житомирська область), яка спеціалізується на свинарстві, нещодавно ввела в експлуатацію забійний цех. Про це розповів власник господарства Віктор Поплавський, повідомляє AgroTimes, пише agronews.ua.

«Забійний цех дозволить постачати туші свиней до торговельних мереж і м’ясокомбінатів», — наголосив він.

«Агро-Пек» утримує понад 1,3 тис. голів свиней данської селекції — порід ландрас, йоркшир і дюрок, зокрема понад 150 свиноматок. Постачає елітний племінний матеріал від маленьких поросят до дорослих особин, а також м’ясо.

Господарство виробляє корми на своїх потужностях: частково — з купованого зерна, частково — з вирощеного на власних полях. Вирощує кукурудзу на площі близько 30 га.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: