ВАЖЛИВО

На Запоріжжі затримано шахрая, який продавав с/г техніку через Інтернет

22.11.2019 16:16
d49ab5a10225ddc_1000x600

До трьох років позбавлення волі загрожує раніше судимому мешканцю Мелітополя, який підозрюється в скоєнні шахрайських дій в мережі Інтернет. Слідчим доведена причетність чоловіка до 8 епізодів таких злочинів на загальну суму близько 30 000 гривень. Повідомляє прес-служба ГУНП в Запорізькій області.

Так, 20 листопада слідчим Мелітопольського відділу поліції ГУНП в Запорізькій області раніше судимому місцевому мешканцю повідомлено про підозру за ознаками ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Досудовим розслідуванням встановлено, що в період з березня по квітень 2019 року чоловік в Інтернет-мережі розміщував оголошення про продаж сільськогосподарської техніки, якої в наявності не мав. Громадяни, мешканці Запорізької, Чернігівської, Херсонської, Дніпропетровської, Львівської, Харківської, Одеської областей, перераховували гроші на вказані продавцем банківські картки, але замовлений товар не отримували.

Схему шахрайських дій викрили працівники кримінальної поліції Мелітопольського відділу поліції. Наразі слідчим доведена причетність підозрюваного до 8 злочинних епізодів на загальну суму близько 30 000 гривень. Зловмиснику повідомлено про підозру в кримінальному правопорушенні за ознаками ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Найсуворіша санкція статті – позбавлення волі на строк до трьох років.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: