НОВИНИ

На Закарпатті виготовляють унікальну медову продукцію

30.04.2021 17:35
p_241108_1_slidertop2

Бджолярі на Закарпатті зброджують оцет із меду. У складі – лише два продукти. Компанія “Медовий дім” позиціонує себе як перший в Україні дегустаційний зал меду. В асортименті – крафтові крем-меди, вироби з воску, медова косметика, льодяники з прополісом, і навіть медовий оцет. Про це повідомляє newfood, agronews.ua.

«Медовий оцет – продукт, виготовлений на основі натурального меду, шляхом бродіння молочно-кислих бактерій», – розповідають у компанії. До його складу входять лише два продукти – мед та вода.

Оцет радять використовувати як приправу у процесі приготування різноманітних страв, у тому числі, для маринування м’яса або заправки салату.

Медовий оцет є «здоровим» продуктом, він посилює травлення, сприяє кровообігу, регулює рівень pH, сприяє детоксикації організму, запевняють засновники виробництва – сім’я бджолярів Людмила та Віктор Перести. Разом вони відкрили перший свій дегустаційний зал у 2010 році.

Окрім продажу товарів акцентуються на розвитку «зеленого туризму» у своєму регіоні.

«Ми пропонуємо гостям не лише смачну продукцію, але й цікаві факти про те, як виготовляється мед, якими властивостями він володіє», – розповідає подружжя.

Покупцям меду Перести демонструють справжній діючий вулик та дають послухати, як гудуть бджоли.

Також тут відкрили музейну експозицію, де зібрали колекцію меду з 62 країн світу та зобразили карту України у вигляді бджолиних сот.

Нагадаємо, що британці першими виростили чорну ікру у лабораторії.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: