НОВИНИ

На Вінниччині поліцейський отримав $5 тис за вплив на рішення Держгеокадастру

08.04.2021 18:18
5e79e31602e8bd1f8f1772da

Державне бюро розслідувань, за сприяння ДВБ Нацполіції, завершило досудове розслідування стосовно начальника сектору реагування патрульної поліції одного з відділів у Вінницькій області. До суду скеровано обвинувальний акт. Про це повідомляє пресслужба ДБР, пише agronews.ua.

Встановлено, що начальник сектору реагування отримав 5 000 доларів США за вплив на прийняття рішення службовою особою ГУ Держгеокадастру у Вінницькій області про продовження особі строку оренди земельної ділянки. Крім того, поліцейський отримав 200 доларів США за швидку та безперешкодну видачу посвідчення водія.

Таким чином, працівник поліції обвинувачується в одержанні неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення службовою особою, поєднаному з вимаганням, та в одержанні неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище (ч. 3 ст. 369-2, ч. 3 ст. 368 КК України). Йому може загрожувати позбавлення волі на строк до 10 років.

Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснює Офіс генерального прокурора, оперативний супровід – Головне оперативне управління ДБР.

Нагадаємо, що Кабмін скасував ліквідацію територіальних органів Держгеокадастру.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: