НОВИНИ

На Тернопільщині 25% вакансій – у сільськогосподарській сфері

01.04.2021 12:27
trakt

Сільське господарство – одна з провідних галузей у Тернопільській області. Освоєння земель, вирощування зернових, бобових, овочевих, ягідних та інших сільськогосподарських культур, розвиток садівництва та фермерських господарств спричиняють сталий попит на працівників аграрної сфери. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної державної адміністрації, пише agronews.ua.

Загалом цьогоріч 25% вакансій, які подали роботодавці у службу зайнятості області, пропонувались у сільському, лісовому та рибному господарстві.

Починається сезон сільськогосподарських робіт, отож на 31 березня 2021 року с/г товариства області шукають працівників на 149 вільних робочих місць. Їм потрібні: трактористи-машиністи с/г виробництва (74 вакансії), агрономи (23), водії автотранспортних засобів (16 вакансій), а також свинарі, оператори очисного устаткування, слюсарі-ремонтники, машиністи екскаватора, технологи, апаратники приготування хімічних розчинів, механіки, обліковці, завідувачі складу, підсобники, кухарі та інші.

Залежно від обов’язків та кваліфікації своїм працівникам роботодавці готові платити до 20 тис грн.

Нагадаємо, що в Україні фермерства стають туристичними локаціями.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: