НОВИНИ

На Сумщині судитимуть володаря підпільного цеху за підробку алкогольних брендів

26.05.2020 18:02
алкоголь-2

Прокуратурою Сумської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно жителя Полтавщини за фактом організації у м. Суми незаконного виробництва алкогольних напоїв під брендами підприємств-виробників лікеро-горілчаних виробів, повідомляє пресслужба Офісу Генерального прокурора України, пише agronews.ua.

За даними слідства, обвинувачений у гаражному приміщенні облаштував підпільний цех, де шляхом змішування придбаного ним етилового спирту з водою та рядом інших компонентів виготовляв алкогольні напої. Виготовлену продукцію він розливав у скляні пляшки з етикетками відомих у Полтавській і Сумській областях брендів, наклеював на них підроблені марки акцизного податку та невеликими партіями реалізовував до магазинів на території Сумської області.

У поточному році працівниками слідчого управління фінансових розслідувань та оперативного управління ГУ ДФС у Сумській області під процесуальним керівництвом прокуратури проведено ряд санкціонованих обшуків за місцями збуту і виготовлення вказаних алкогольних напоїв. Під час слідчих дій вилучено понад 3,5 тис пляшок фальсифікованого алкоголю, 2,4 тис шт підроблених марок акцизного податку, обладнання для закорковування пляшок, тару для змішування спирту з водою тощо. Незаконно виготовлену продукцію вилучено з обігу.

Нагадаємо, в Україні відроджують медоваріння за рецептами Київської Русі.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: