НОВИНИ

На ринки потрапляє перша молода іспанська картопля

19.05.2021 16:49
630_360_1573551926-843

Від сьогодні Patatas Melendez, провідна компанія Вальядоліда пропонує молоду картоплю у всіх супермаркетах та через веб-сайт своєї компанії. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

Перша молода картопля, яка зараз потрапляє в дистриб’юторські мережі, походить з Мурсії та Андалусії. «Починаючи з травня, споживачі зможуть купувати найкращу, якісну іспанську картоплю», – заявили в  Patatas Melendez.

«Ми працюємо з більш ніж 500 фермерами по всій Іспанії, дотримуючись аграрного плану, який дозволяє виявляти потреби ринку та адаптувати виробництво, підтримувати маркетингові угоди, забезпечуючи фермерам стабільний продаж своєї продукції. Крім того, вони також отримують поради щодо додавання вартості виробництва», – заявила компанія.

Цей робочий план та логістика Patatas Melendez дозволяють споживачам насолоджуватися моодою картоплею, яку зібрали буквально за 24 години до того, як вона потрапила до їхнього столу.

Окрім розповсюдження на національному ринку, картопля компанії буде експортуватися до інших країн, таких як Франція та Бельгія, а також до нових експортних напрямків, таких, як Чехія.

«Крім того, нова картопля є джерелом вітамінів і мінералів, тому відповідає здоровому способу життя, як цього вимагають споживачі. Вона має легку, дуже тонку і гладку шкіру. Вона компактна і гладка, менших розмірів, має легкий і однорідний колір всередині. Це картопля, особливо придатна для варіння, приготування на пару та смаження».

Нагадаємо, що з початку року імпорт картоплі в Україну знизився.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: