НОВИНИ

На Полтавщині виготовляють крафтові солодощі

26.05.2021 08:32
-marmelad-domashnii-domashnii-marmelad-iz-klubniki_1499728086_1_max

Полтавська майстриня Тетяна Гаркавенко виготовляє корисні солодощі, зокрема натуральний мармелад, м’яку карамель у банці, пряники, печиво та зафір. Її майстерня працює під брендом Honeycake Workshop. Про це повідомляє Шо Там, пише agronews.ua.

Як розповідає сама Тетяна, натуральний мармелад від Honeycake Workshop без барвників, консервантів і підсилювачів смаку. Це ті солодощі, що можна сміливо давати дітям.

Виготовляти самостійно натуральний мармелад Тетяна почала після того, як її сина Матвія пригостили мармеладом із супермаркету. Після чого хлопчик опинився у лікарні від алергічної реакції.

Після цієї сумної історії Тетяна почала опрацьовувала рецепти безпечного мармеладу, який не принесе шкоди дітям. Майстриня пропонує мармелад зі зниженим вмістом цукру і мармелад порційний, який підходить для дитячих свят. Також Тетяна пропонує авторську карамель із цілим мендалем, зефір, печиво та інші солодощі.

Придбати її продукцію, як і товари інших крафтових виробників Полтавщини можна на онлайн-ярмарку «Смакові легенди Полтавщини», яку влаштовує Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – АГРО. Ярмарка проходитиме з 28 травня по 13 червня.

Нагадаємо, що в Україні стрімко розвивається виробництво крафтових продуктів.


Перегляди: 12
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: