НОВИНИ

На Полтавщині забудовник вперше виплатив борг пайової участі місцевій сільській ОТГ

25.08.2020 10:02
category-6-JPG 318

ТОВ «Полтавський домобудівельний комбінат» добре відоме мешканцям Щербанівської ОТГ, що на Полтавщині. Підприємство активно забудовує тутешню територію. Чимало питань до забудовника у сільради виникло під час зведення багатоповерхівки на землях ОТГ. Але вперше сільраді вдалося отримати борг. Про це повідомляє poltava.to, пише agronews.ua.

Представники підприємства, розпочинаючи забудову на території ОТГ, по вул. Джерельна, 3, підписали з сільрадою договір пайової участі. Згідно з ним мали сплачувати кошти до місцевого бюджету.

“Сплативши лише незначну суму, перерахування коштів припинили. Хоча будинок в експлуатацію таки ввели”, — пояснює спеціалістка юридичного відділу виконавчого комітету Щербанівської сільської ради Юлія Титаренко.

Представники Щербанівської сільради виграли справу. За рішенням Господарського суду Полтавської області від 5 березня 2020 року, з «Полтавського домобудівельного комбінату» стягнуто понад 1,2 млн грн заборгованості, які підприємство вже перерахувало до виконкому.

Ці кошти спрямують на реалізацію соціально важливих проєктів громади.

Нагадаємо, Україна може стати найуспішнішою країною у вирощуванні пшениці.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: