НОВИНИ

На Полтавщині села почали освітлювати ліхтарями на сонячних панелях

09.07.2020 16:12
vulici-peregonivki-vzhe-drugij-rik-osvitljujut-sonjachni-batarej

На Полтавщині сельради намагаються мінімізувати витрати на освітлення сел. Так, центр села Перегонівка на Полтавщині вже другий рік освітлюють сонячні батареї. Про це повідомляє poltava.to, пише agronews.ua.

“Діти запропонували освітлювати вулиці за допомогою невеликих сонячних панелей. Ми їх підтримали й надали кошти, — говорить фахівчиня з корпоративного партнерства підприємства-спонсора проєкту Наталія Левонтівцева.

Місцеві мешканці зізнаються, що освітлення вулиць у селі надзвичайно важливе, особливо взимку. І хочуть надалі встановлювати подібні сонячні «ліхтарі».

“Пенсіонерам тепер зручно ходити в магазини, а батькам — забирати дітей з дитсадка та школи. Тому вдячні й дітям за проєкт, і агрофірмі за допомогу в реалізації”, — ділиться мешканка села Перегонівка Ніна Біленко.

“Реалізація екологічних проєктів — одна із важливих складових соціальної відповідальності, якої дотримується агропромхолдинг «Астарта-Київ». Прагнемо показати, що сільські громади мають чималий потенціал для розвитку”, — зазначає Наталія Левонтівцева.


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: