АГРОВІДЕО

На Одещині провели експеримент з компактором BEDNAR

20.01.2024 13:15
f263a9a328673c0ab47c85021b582101_M

Минулого сезону на Одещині на полях підприємства «Агро-Ритм» був проведений цікавий експеримент. На спеціально підготовленому полі, яке майже рік не обробляли та яке щільно заросло бур’яном, щоб зробити максимально важкі умови для обробітку.

bednar 19 01 24 2
Вадим Стоцький, заступник директора науково-виробничого підприємства «Агро-Ритм»

«Зараз активно проходить посівна кампанія. Всі в полях, робота кипить. У зв’язку з тим, що 2 місяці йшли дощі, довго аграрії не могли зайти в поля, результатом стало те, що багато площ просто заросли бур’яном. Ще в лютому на конференції «Агрокосмонавти» ми домовились з компанією BEDNAR, що вони нам продемонструють свій передпосівний компактор. Представники BEDNAR попросили залишити найскладнішу площу, щоб вони змогли показати якість роботи свого агрегата. Я думаю, що ми навіть перестаралися. Ми нічого та тому полі не робили, тільки була зроблена оранка ще в серпні минулого року. Тобто поле не оброблялося майже рік і предметно заросло бур’яном. Я вважаю, це наглядний приклад того, як цей агрегат може себе показати і чи дійсно він актуальний. І відверто кажучи ми були здивовані результатом роботи», – розповідає Вадим Стоцький, заступник директора науково-виробничого підприємства «Агро-Ритм».

bednar 19 01 24 3
Володимир Олексієнко, бренд менеджер BEDNAR Україна, та Андрій Вожиловський, регіональний представник АМАКО Україна

«Агро-Ритм професійно займається вирощуванням насіння, тому для компанії дуже важливо виконувати технологічні операції якісно та оперативно в обмежені строки. Ми привезли на дане поле наш передпосівний компактор SWIFTER SO8000F, щоб довести те, про що ми якраз розповідаємо на конференціях нашим аграріям. Погода внесла свої корективи і сьогодні ми працювали в екстремальних умовах. Але ми розуміємо можливості нашого компактора працювати по різним фонам у різних ситуаціях. Завдяки тому, що наш компактор багатофункціональний, високопродуктивний та має ряд вдалих конструктивних рішень, ми показали на полі гарний результат та приємно здивували відвідувачів демонстрації», – коментує Володимир Олексієнко, бренд менеджер BEDNAR Україна.

bednar 19 01 24 4

«Ми спеціально залишили цю ділянку поля. Відверто кажучи я переживав, вже думав, що ми загубили це поле таким експериментальним шляхом. Але ні, з BEDNAR ми справилися. Ми можемо подивитися на результат роботи: гарне закриття вологи, бур’яни підрізані, підготовлене посівне ложе, тобто поле готове до посіву за одну операцію. Агрегат виконує 7 операцій за один прохід. Це те, що треба», – резюмує пан Вадим Стоцький.

bednar 19 01 24 5

Тож давайте подивимось як передпосівний компактор SWIFTER справляється з роботою в таких умовах.


Перегляди: 290
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: