НОВИНИ

На Миколаївщині вилучили 100 тисяч пачок цигарок

26.05.2021 14:02
1-tsyharky

Співробітники ГУ ДФС у Миколаївській області в рамках розслідування кримінального провадження викрили групу осіб, які здійснювали незаконне виготовлення, зберігання та розповсюдження незаконно виготовлених тютюнових виробів без марок акцизного збору. Про це повідомляє пресслужба Державної фіскальної служби, пише agronews.ua.

Правоохоронці встановили, що у м. Миколаїв, на території одного із домогосподарств, фігурант організував цех із незаконного виготовлення тютюнових виробів з використанням промислового обладнання у вигляді налагодженого повного технологічного циклу з виробництва тютюнових виробів – від переробки сировини до виготовлення готової продукції.

Порушник залучив до незаконної діяльності жителів м. Миколаїв, які виконували функції приймання сировини, виготовлення незаконних тютюнових виробів.

В подальшому, продовжуючи свій злочинний намір та з метою прикриття незаконної діяльності фігурант використав реквізити реально діючих підприємств, які мають оптові ліцензій на торгівлю тютюновими виробами та в подальшому передавав їх в реалізацію, через мережу кіосків на території Миколаївської області.

За результатами санкціонованих обшуків в одному із приміщень на території м. Миколаєва було встановлено факт незаконного виготовлення тютюнових виробів, виявлено та із незаконного обігу вилучено: обладнання для масового виготовлення тютюнових виробів, сировина, тощо, та 100 тис пачок готової продукції.

Загальна вартість вилученої тютюнової продукції, сировини та обладнання становить 8,4 млн грн.

Тривають подальші слідчі дії.

Нагадаємо, що на Буковині прикордонники виявили цигарковий кіндер-сюрприз.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: