НОВИНИ

СБУ викрила на хабарі посадовця державного агентства рибного господарства

04.05.2020 17:32
https://agronews.ua/

На Миколаївщині співробітники Служби безпеки України викрили на отриманні хабара провідного спеціаліста Чорноморського управління державного агентства рибного господарства. Про це повідомила прес-група Управління СБ України в Миколаївській області, пише agronews.ua.

За версією слідства чиновник налагодив корупційну схему отримання хабарів з місцевих рибалок за не притягнення їх до кримінальної та адміністративної відповідальності за порушення правил промислового вилову риби.

Правоохоронці задокументували факт вимагання чиновником 1,5 тисячі доларів США. Його затримали у середмісті Очакова, згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, після отримання другого «траншу» у 800 доларів від місцевого жителя.

У межах розпочатого за ч. 3 ст. 368 кримінального провадження тривають слідчі дії. Встановлюється можлива причетність інших посадовців до функціонування протиправної схеми.

Операція із викриття зловмисника проводилася спільно зі слідчими територіального управління ДБР, розташованим у м. Миколаїв, під процесуальним керівництвом прокуратури Миколаївської області.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: