НОВИНИ

На Херсонщині невідомі розкрадають у фермерів зрошувальні системи

09.03.2021 18:56
avtopoliv001-e1506791303220

В Херсонській області невідомі розкрадають у фермерів зрошувальні системи. Про це повідомили у пресслужбі поліції Херсонської обл, пише agronews.ua.

Упродовж минулої доби до підрозділів Національної поліції в Херсонській області надійшло 434 заяви, серед яких 64 звернення містять ознаки кримінального правопорушення.

Зареєстровані 2 дорожньо-транспортні пригоди з потерпілими, внаслідок яких 4 людини отримали травми. За порушення Правил дорожнього руху працівники районних підрозділів поліції та управління патрульної поліції склали 169 адміністративних протоколів, з них 9 – за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Деякі приклади кримінальних правопорушень:

– в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 32-річний мешканець смт Чаплинка. Чоловік розповів, що в полі поблизу с. Магдалинівка невідомі злодії  викрали 8 моторів зі зрошувальної системи. За даним фактом проводиться перевірка.

– в «Єдиний центр 102» поліції Херсонщини зателефонував 35-річний мешканець обласного центру. Чоловік розповів, що невідомий зловмисник незаконно заволодів його мопедом “Musstang”, який заявник залишив на подвір’ї свого домоволодіння. За даним фактом проводиться перевірка. 


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: