НОВИНИ

В Україні музиканти дали польовий концерт для аграріїв в спеціально побудованому солом’яному залі

10.08.2020 15:02
kontsert2-1024x576

У Вовчанському районі на Харківщині з сіна і соломи побудували концертний зал, в якому артисти Харківської обласної філармонії дали концерт для аграріїв. Про це повідомили в пресслужбі Харківської обласної державної адміністрації, пише agronews.ua.

На концерті був присутній глава ХОДА Олексій Кучер. Він привітав аграріїв і уточнив, що Харківщина в 2020 році вийшла на друге місце серед усіх регіонів України за кількістю врожаю ранніх зернових і бобових.

Концертний зал побудували за тиждень, така незвичайна форма і місце було обрано не випадково. У карантинні часи свято під відкритим небом дозволив витримати всі норми. Директор Харківської обласної філармонії Юрій Янко сказав, що сама ідея такого виступу була спонтанною, все приготування зайняли тиждень.

Оркестр Харківської обласної філармонії виконав класичні і популярні музичні композиції в концертному залі під відкритим небом. Також Юрій Янко зауважив, що музиканти скучили по публіці, адже зали на сьогодні ще закриті, а грати дуже хочеться. Ентузіазм дозволив швидко відрепетирувати всю програму.

Олексій Кучер зазначив, що подібні свята і концерти в честь завершення жнив хочуть ввести в традицію на Харківщині.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: