НОВИНИ

На Хмельниччині підприємства консервної галузі страждають від дефіциту сировини

31.03.2022 17:03
how-to-build-a-six-month-food-supply-canned-food

У переробних підприємств Хмельницької області є проблеми з нестачею тари і палива, а підприємства консервної галузі мають складнощі із забезпеченням сировиною. Про це повідомляє AgroPortal.ua, пише agronews.ua.

«Переробні підприємства працюють досить активно. Напрями виробництва різноманітні, насамперед виробництво борошна та круп, хлібобулочних і молочних виробів, яєць, консервів. Водночас мешканці області не відчувають дефіциту основних продовольчих товарів», — йдеться в повідомленні.

Крім того, торговельні мережі області забезпечені продуктами першої необхідності в повному обсязі.

Читайте також: Стало відомо, хто не сплачуватиме за землю під час війни.



Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: