НОВИНИ

На Харківщині зловмисники викрали трактор та розстріляли фермера

07.04.2022 17:03
11112222

В Харківській обл. зловмисники викрали трактор із зерном, а згодом розстріляли керівника фермерського господарства і двох його працівників. Про це повідомили в пресслужбі Національної поліції, пише agronews.ua.

Згідно з даними відомства, подія сталася 23 березня 2022 р. у Великобурлуцькому р-ні. Група молодиків викрали з фермерського господарства техніку із зерном. Власник із двома працівниками почали переслідувати зловмисників. Молодики покинули техніку та втекли. Проте невдовзі повернулися, щоби помститися.

«Зробили засідку на під’їзді до села. Як тільки-но автівка заїхала до населеного пункту, розстріляли з автоматичної зброї, якою заволоділи з розбитоюї військової колони. Потім вивезли машину в інше місце та підпалили разом із трьома загиблими, імітувавши смерть внаслідок обстрілу. Серед загиблих — троє громадян, 1967, 1993 та 2004 років народження», — йдеться в повідомленні поліції.

Як зазначається, 5 квітня в Полтаві оперативники теруправлінь стратегічних розслідувань в Харківській та Полтавській областях за силової підтримки бійців КОРДу затримали одного зі зловмисників.

За даними поліцейських, п’ятеро його спільників втекли на тимчасово окуповану ворогом територію.

На підставі отриманих доказів слідчі слідчого управління поліції в Харківській області повідомили затриманому про підозру за п.п. 1, 12 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне зловмисникам може загрожувати позбавлення волі від 10 до 15 років або довічне ув’язнення.

Читайте також: Туреччина заблокувала засоби захисту рослин для України.



Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: