НОВИНИ

На Харківщині викрили завод «Укрспирт», який незаконо виготовляв спирт

17.04.2021 11:54
etilovi_spirt

На Харківщині на заводі “Укрспирту” вилучили незаконно виготовленої продукції на 4,5 млн. Про це повідомляє  пресслужба Офісу генпрокурора, пише agronews.ua.

За процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора на території Харківської області викрито підприємство, яке займалося незаконним виготовленням спирту (ч. 2 ст. 204 КК України).

За даними слідства, завод, який належить Державному підприємству «Укрспирт», офіційно декларуючи відсутність господарської діяльності, незаконно та без офіційного обліку виготовляв спирт.

Під час проведення санкціонованого обшуку приміщень заводу вилучено 110 тис літрів спирту етилового вартістю 4,5 млн грн.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими Головного слідчого управління фінансових розслідувань ДФС України.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: