ВАЖЛИВО

На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство фермера

31.07.2021 10:08
225837245_2996338097360089_5740954581942990549_n

На Дніпропетровщині сталося жорстоке вбивство фермера, який також був депутатом місцевої ради. Про це повідомив Анатолій Гайворонський, заступник голови Всеукраїнського Конгресу фермерів,  пише agronews.ua.

“На Дніпропетровщині знову вбили фермера! Це ще одне підтвердження бездіяльності корумпованих правоохоронних органів! У Болтишці група бандитів катувала і задушила фермера”, – написав він .

У ніч на 26 липня у Болтишці Криничанського району сталося жахливе вбивство. Близько третьої ночі п’ятеро невідомих у балаклавах через відчинене вікно залізли до оселі фермера Володимира Євгеновича Ражди, 1954 року народження, зв’язали і почали душити удавкою.

Давили лицем у подушку, викрикуючи «де гроші?». Двоє кинулися до дружини фермера, інваліда праці, після інсульту, і також накинули удавку. Катування фермера-ветерана і пограбування будинку тривали біля години, був відкритий сейф. Оселю бандити покинули миттєво, як і з’явилися.

Після цього дружина змогла повідомити про трагедію родину сина Олександра Володимировича, що живе неподалік, викликала «швидку допомогу» та поліцію. На жаль, медикам не вдалося врятувати Володимира Євгеновича — він помер до їхнього приїзду, причина «асфікція внаслідок задушення».

“Родина, односельці і вся фермерська спільнота Придніпров’я глибоко сумують з приводу вбивства члена Ради Асоціації фермерів Криничанського району, депутата місцевої ради Володимира Ражди. Він був добрим чоловіком і батьком двох дітей, сумлінно трудився головним інженером колгоспу, в експертно-технічному відділі «Південмашу», у фермерському господарстві. Земляки шанували Володимира Євгеновича за людяність, готовність прийти на допомогу, піклування про спортивний розвиток молоді”, – коментуэ Гайворонський.

Правоохоронці розслідують розбійний напад та вбивство фермера-ветерана, інформації про підозрюваних у скоєному поки що немає.

Нагадаємо, на Дніпропетровщині поліція перешкоджає збору врожаю.


Перегляди: 33
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: