НОВИНИ

Миловнов обіцяє вирішити ситуацію із демонополізацією спиртової галузі

17.11.2019 18:01
630_360_1568881447-842

Ситуація із демонополізацією спиртової галузі не менш складна, ніж з ринком землі, але вона буде вирішена. Про це заявив міністр розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства Тимофій Милованов в інтерв’ю “Прямому”.

“Це дуже складна ситуація. Це так само трохи, як з землею. Проблема “Укрспирту” чи спиртової галузі взагалі багато років чи десятиріч не була вирішена. І зробити цю галузь прозорою, демонополізованою, запустити туди конкуренцію – це складно. І це буде так само складно, як і з ринком землі. Будуть атаки… Я думаю, що питання “Укрспирту” буде вирішено”, – сказав Милованов.

За його словами, у цій ситуації “потрібно думати не про те, що хтось правий чи не правий, а про те, як ми всі разом можемо створити більше робочих місць”.

Як повідомлялося, Президент Володимир Зеленський заявляв, що понад половина виробництва державного підприємства спиртової та лікеро-горілчаної промисловості “Укрспирт” перебуває в “тіні”.

В Мінекономрозвитку повідомили про намір провести аудит спиртових заводів в Україні до 1 грудня 2019 року. Також Милованов наголошував, що ДП “Укрспирт” буде передане на приватизацію.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: