НОВИНИ

Компанія GR Agro запускає безкоштовне зберігання зерна на елеваторах

02.05.2021 12:01
elevator_1

Компанія GR Agro на початку 2021 запустила 1 етап із впровадження платформи SAP Business Оne — системи консолідації та управління фінансами, продажами, закупками, складськими запасами, виробництвом, відносинами з клієнтами. Повідомляє прес-служба компанії, пише agronews.ua.

Одним з основних нововведень в бізнес-моделі є впровадження системи безкоштовного зберігання для аграріїв.

Також ключовим моментом в цьому етапі є переклад діяльності мережі елеваторів в структурі компанії в цифровий вимір. А саме, організація online торгового майданчика, яка об’єднує всіх учасників ринку:

– виробників сільськогосподарської продукції;
– трейдинговие компанії;
– компанії з переробки сільськогосподарської продукції.

«Мета нової бізнес-моделі — вирішення проблеми сільгоспвиробника з зберіганням, логістикою і продажем врожаю за найвигіднішою ціною “одним пакетом”. Йому не потрібно думати про вартість зберігання, терміни зберігання, а кращу ціну він вибере сам в зручний для нього момент у будь-якого з учасників ринка», — прокоментував операційний директор компанії GR Agro Артем Ремпе.

Система безкоштовного зберігання передбачає: приймання та зберігання товару на елеваторах компанії GR Agro; відсутність платежів за зберігання товару; можливість продажу сільськогосподарської продукції будь-якої компанії акредитованої в GR Agro.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: