АГРОВІДЕО

Комбайн Massey Ferguson IDEAL допоможе аграріям зменшити витрати палива

02.09.2021 17:01
Ideal1

Перший MF IDEAL 7, поставлений АМАКО компанії ТОВ «Терра Юкрейн» 2021 року, відпрацював свій літній сезон збирання зернових культур. Тож ми вирішили дізнатися результати роботи комбайна. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише agronews.ua.

«IDEAL справляється з будь-якою проблемою на полі. З причин великих опадів змушені були збирати вже лежачий ячмінь. І тут комбайн нам дуже допоміг зібрати врожай», – розповідає Євген Лущик. – «Дуже вчасно придбали цей комбайн. В умовах перезволоженого ґрунту комбайни на колесах не могли зайти в поле. IDEAL врятував, так як працює на гусеницях».

Він додав, що поставили власний внутрішній рекорд: з 9м жаткою за 14 годин ми зібрали 50 га ячменя

За словами представника господарства з використанням комбайна Massey Ferguson IDEAL зменшились витрати палива на гектар, покращилась якість збору врожаю та якість зерна.

Перероблення рослинних решток теж відбувається дуже якісно. На всі 9м жатки комбайн рівномірно розподіляє пожнивні рештки.

«Назва IDEAL відповідає дійсності! Ми влюбилися в цей комбайн з першого виходу в поле», – коментує Євген Лущик.

З компанією АМАКО підприємство працює вже більше 4 років, де купує техніку та обслуговує її.

«Техніка зарекомендувала себе надійною та продуктивною, яка виконує будь-які завдання в будь-яких сурових умовах. Обслуговування відбувається на високому рівні. Трактори працюють теж дуже гарно. Підміни техніки у нас не було, тому що всі проблеми вирішуються вчасно. Але почуття впевненості звичайно дає, так як сьогодні не зробиш – завтра вже пізно», – резюмує Євген.

Нагадаємо, Massey Ferguson запрошує аграріїв на онлайн-захід Born To Farm. Онлайн-презентація новинок відбудеться 3 вересня 2021 року о 14:00 (літній центральноєвропейський час).



Перегляди: 20
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: