НОВИНИ

Експерти розповіли, як продовжити свіжість цитрусових

24.06.2021 18:05
Andertrec_original

Проблеми зі шкірою цитрусових – це проблема, яка викликає велике занепокоєння у цитрусовому секторі. Підраховано, що в наш час вони становлять 35% збитків у цитрусових установках, що тягне за собою значне зменшення економічного прибутку. Про це повідомляє freshplaza.com, пише agronews.ua.

Зминання – одна з основних змін цитрусової шкіри; однак, не єдина. Також спостерігається обвал шкірки, розтріскування, пошкодження сонцем та проблеми зі старінням шкіри. Більше того, багато з цих змін розвиваються після збору врожаю, що є додатковою проблемою.

Для того, щоб мінімізувати ці зміни, важливо застосовувати обробку, яка забезпечує твердість і стійкість плодів, уповільнює зневоднення, затримує старіння шкірки і, отже, також позитивно впливає на термін зберігання плодів після збору врожаю. .

Ідеальним методом лікування для мінімізації цих проблем є лікування на основі біостимулятора манвертного силікону, зазвичай поєднаного з манвертним CaB-трекером.

Манверт-силікон – один із продуктів з найбільшою на ринку концентрацією засвоюваного кремнію у розчині. Цей біостимулятор, який продовжує розширюватися через більше 10 років, присутніх у різних частинах світу, містить 30% мас. / Мас. Та 36% мас. / Об. Крім того, манвертовий силікон виготовляється за власною технологією Neovert tech, завдяки якій досягаються дуже малі розміри частинок. Це дозволяє забезпечити більш високу концентрацію (на 15-50% більше, ніж в інших продуктах), а також більший покрив і краще проникнення продукту в різні тканини рослини.

Зі свого боку, манвертний CaB-трекер – це рідкий коректор дефіциту кальцію та бору, сформульований як комплекс, який одночасно містить Са і В в одній молекулі. Крім того, він має кислотний рН та високу розчинність (що забезпечує кращу асиміляцію та вищу ефективність).

Застосовуючи манвертний силікон та манвертний CaB-трекер на цитрусових рослинах, ми отримуємо рослини з більш стійкими тканинами, більшою стійкістю до сонячного випромінювання, більш гідратованими рослинами, які страждають менше води та затримують старіння шкірки плодів. Це призводить до значного зменшення проблем зі зміною шкірних покривів, а також до збільшення та більш міцних плодів.

Результатом є більш високий урожай, оскільки втрати значно зменшуються, а розміри плодів збільшуються, як це вже було встановлено багатьма виробниками та як показали випробування, які компанія проводила протягом багатьох років. Приклад цього наведено на наступних графіках:

Нагадаємо, про суперпродукт майбутнього, який росте на поверхні будь-якого болота.


Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: