ВАЖЛИВО

Директора луцького хлібокомбінату заарештовано на 10 років за махінації із зерном

20.03.2023 13:12
Зерно_доллар_1-920x619

Вищий антикорупційний суд  визнав винними колишнього директора держпідприємства “Луцьке КХП №2” та ексначальника елеватора у розтраті майна ПАТ “Аграрний Фонд” у привласненні та розтраті 26 тисяч тонн зерна на загальну суму 56 млн гривень. Про це повідомила пресслужба САП, пише agronews.ua.

Колишнього директора ДП “Луцьке КХП №2” засудили до 10 років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади на три роки і  конфіскацією усього належного йому на праві власності майна. Як зазначають в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі мова йде про понад 50 об’єктів нерухомості, корпоративні права шести юридичних осіб та автомобіль “BMW X5”.

Його спільнику, колишньому начальнику елеватора, суд призначив покарання у вигляді семи з половиною років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади та з конфіскацією частини належного йому на праві власності майна.

Наразі вирок ВАКС ще може бути оскаржений протягом 30 днів з дня його проголошення в Апеляційній палаті Вищого антикорупційного суду.



Перегляди: 4
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: