АГРОРЕГІОНИ

До водойм Львівщини й Хмельниччини вселили понад 77 тис мальків риб

08.11.2023 19:45
zaryblennya-tovstolob-malky

Наприкінці жовтня на Львівщині відбулося зариблення Добротвірського водосховища. До водойми у межах с. Руда Львівського району випустили 65 тис. екз. молоді риби: товстолоб – 33 тис. екз., короп – 22 тис. екз. та білий амур – 10 тис. екз. Середня наважка рибопосадкового матеріалу становила близько 20 г. Про це повідомляє Держрибагенство, пише agronews.ua.

Випуск водних біоресурсів відбувався відповідно до Режиму рибогосподарської експлуатації водойми. Контроль за проведенням зариблення здійснювали працівники Львівського рибоохоронного патруля Держрибагентства, Державної екологічної інспекції та Держпродспоживслужби.

Водночас на Хмельниччині поповнилося молоддю риб водосховище на р. Полква. До водойми у межах смт Теофіполь Хмельницького району вселено 8500 екз. (850 кг) товстолоба, 2000 екз. (200 кг) коропа та 1800 екз. (180 кг) амура білого.

Вселення здійснювалось за рахунок коштів користувача водних біоресурсів відповідно до Режиму рибогосподарської експлуатації водойми. Контролювали процес зариблення працівники Хмельницького рибоохоронного патруля Держрибагентства та представники органу місцевого самоврядування.



Перегляди: 113
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: