НОВИНИ

ControlFunction на NZ Aggressive: змінюємо глибину обробітку легко та швидко

18.03.2024 11:45
VV7188_20087

Точність дотримання робочої глибини культиваторами для передпосівного обробітку ґрунту й, відповідно, якісна підготовка посівного ложа — це головні критерії оцінки виконання цієї вкрай важливої технологічної операції. Але не слід забувати, що кожна частина поля під час вегетаційного періоду висіяних культур піддається впливу робочих органів різних сільськогосподарських машини та рушіїв техніки, відповідно, тож і потреба в обробітку цих ділянок різна.

Лідер із виробництва техніки для сівби та обробітку ґрунту, компанії Väderstad, пропонує унікальні агрегати NZ Aggressive, в конструкції яких втілено низку інноваційних рішень, що дають змогу отримати відмінні результати з мінімальною кількістю проходів полем.

Зокрема, конструкція машини та ControlFunction, система контролю й регулювання глибини обробітку, дають можливість швидко налаштовувати машину з кабіни трактора залежно від типу ґрунтів та бажаного результату: переущільнені краї, польові дороги, ділянки зі слабко структурованими, запливаючими ґрунтами, які можуть переущільнюватись в осінньо-зимовий період, можна обробляти інтенсивніше, за потреби — глибше, що створює оптимальні умови для висіву, проростання та подальшого розвитку сільськогосподарських культур.

NZ Aggressive — інструмент, який дає змогу гнучкіше підходити до обробітку ґрунту, швидко підлаштовуватися під ситуації та бути впевненим у позитивному результаті.



Перегляди: 215
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: