НОВИНИ

DuPont Pioneer має намір подвоїти потужності на Півдні РФ

30.08.2016 18:02

Як розповів генеральний директор ТОВ «Піонер Хай-Бред Рус» (російська «дочка» DuPont Pioneer) Олександр Козачков, в даний час посіви гібридів компанії розташовані в Ростовській області, а в Краснодарі діє науково-дослідний центр.

За словами Козачкова, з точки зору розширення виробництва Краснодарський край знаходиться у фокусі уваги компанії. Крім того, в наступному році планується засіяти гібридами компанії площі в Ставропольському краї.

У перспективі DuPont Pioneer має намір побудувати мінімум один завод з виробництва насіння кукурудзи на Півдні Росії. Для організації виробництва необхідно мати близько 2 тис. га посівних площ гібридів, з такими параметрами завод зможе виробляти 5 тис. тонн насіння кукурудзи щорічно.

Гендиректор «дочки» DuPont Pioneer зазначає, що на вітчизняному ринку сильні позиції російських виробників насіння кукурудзи, які займають приблизно 60%. «Ця частка зростає стабільно, але несильно», – уточнив він.

Кукурудзяні гібриди DuPont Pioneer в РФ займають частку близько 15% (власні дані компанії).

Довідка: DuPont Pioneer в Росії представлений в 35 регіонах (Центральна Росія, південні регіони, включаючи Кавказ, в Поволжі та Сибіру). Компанія проводить науково-дослідницьку діяльність на базі експериментальних майданчиків в Краснодарському краї, Ростовській і Липецької областях. Підприємство виробляє насіння кукурудзи, соняшнику, озимого і ярого ріпаку, а також інокулянти (продукти, які покращують якості силосу).

За матеріалами: РБК


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: