НОВИНИ

Які ніші агробізнесу інвестиційно привабливі

24.10.2019 18:23
Жуков-анонс-750x430

Чому в агросектор України варто інвестувати та які ніші агробізнесу інвестиційно привабливі? Агробізнес залишається найбільш інвестиційно привабливим сектором економіки України. Щоб виробництво було високо рентабельним, треба управляти його собівартістю та впроваджувати сучасні інновації. Проте найпершим завданням для інвестора є визначення напрямків агробізнесу, куди найвигідніше вкладати свої кошти.

Чому в агросектор України варто інвестувати і які ніші вітчизняного агробізнесу є найбільш інвестиційно привабливими розповість інвестиційний банкір, експерт ягідного ринку, власник S.B. Frozen Foods Андрій Жуков під час Першої конференції з циклу “Збільшення прибутків в агробізнесі” , яка відбудеться 29 жовтня в Києві в рамках міжнародної виставки АгроКомплекс 2019. Організатором конференції виступає агромедіа-агенція SAPIENZA .

“Займаючись вирощуванням пшениці, кукурудзи, соняшника, багато українських аграріїв отримують стабільний дохід, проте останнім часом в Україні показує зростаючу динаміку ще і ягідний бізнес. У нього можна не тільки вкладати фінанси, а й збільшувати обсяги бізнесу”, – переконує Андрій Жуков, про що докладніше розповість у своєму виступі під час конференції.

Конференція “Збільшення прибутків в агробізнесі” стане платформою, де Ви зможете проаналізувати та обговорити найактуальніші аграрні питання.

Програма конференції складається з трьох основних тем: фінансові інструменти, IT-рішення для агробізнесу та інструменти агромаркетингу, кожна з яких стала окремою панеллю заходу.

Спікери конференції:

Інна Мєтєлєва – заступник міністра розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства України;

Ольга Трофімцева – екс в.о. міністра аграрної політики та продовольства України;

Андрій Панкратов – аналітик агроринків, фахівець з агроекспорту, консультант Продовольчої і сільськогосподарської організації ООН (ФАО);

Наталія Маєвська – виконавчий директор громадської спілки Ukrainian Food Valley, консультант по агромаркетингу;

Олександр Бородай – директор з розвитку бізнесу APS smart;

Олег Клочко – співзасновник компанії Amohive;

Юлія Курило – адвокат, експерт з міжнародного корпоративного права;

Тетяна Онищенко ­– адвокат, старший юрист практики земельного та аграрного права ЮФ TOTUM

Михайло Вініченко – технічний спеціаліст компанії TFM

та інші фахівці, аналітики і практики аграрної галузі!

Нагадаємо, конференція “Збільшення прибутків в агробізнесі” відбудеться 29 жовтня о 12.00 у Міжнародному Виставковому Центрі за адресою: м. Київ, Броварський проспект, 15, павільйон 1, вхід 1А, конференц-зал 3. Захід відбудеться в рамках міжнародної виставки АгроКомплекс 2019. Співорганізатором виступає Контрактовий Ярмарок.

Участь у конференції безкоштовна за умови реєстрації за посиланням.


Перегляди: 3
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: