АГРО-БЛОГ

BEDNAR в світі зростає більш ніж на 30% щорічно останніроки – Ян Беднар, бізнес директор

23.01.2024 16:10
BEDNAR_EVALUATION_10

Минулого року ми ще раз підтвердили свою важливу роль на ринку виробників сільськогосподарської техніки. У 2021/22 фінансовому році ми повідомляли про оборот у 148,024,948 євро, що на 31% більше, ніж у попередньому році. У минулому сезоні 2022/23 оборот сягнув 195,918,367 євро, що свідчить про подальше зростання на 34%. Ми пояснюємо цей успіх головним чином величезним попитом на наші сівалки.

Минулий фінансовий рік став найуспішнішим за всю історію нашої компанії. Продажі техніки побили попередні рекорди, а загальний товарообіг знову зріс. До нашої дилерської мережі приєднуються сильні партнери, а виробництво стабілізується.

Експансія на міжнародні ринки

Минулого року в рамках нашої довгострокової стратегії ми зробили подальші кроки в розвитку міжнародних ринків, таких як Австралія, Африка чи Північна Америка. В Австралії ми успішно створили дилерську мережу, що охоплює значні аграрні території. Ми також показали хороші продажі в Південній Африці, де техніка BEDNAR викликає все більший інтерес.

bednar 22 01 24 1

Нові колаборації в Америці

На американському ринку ми раді новій співпраці з імпортером, що продемонстрував техніку BEDNAR на найвідоміших аграрних виставках США і вже замовив десятки агрегатів. Готуємося до сезону 2024 року.

Стабілізація ситуації в Україні та відновлення державного страхування

Нам вдалося стабілізувати ситуацію в Україні, яка перед початком війни входила до топ-5 наших ринків. Я особисто був кілька разів в Україні у 2023 році, і переконався, що місцеві аграрії довіряють техніці BEDNAR, оскільки вона відповідає їхнім вимогам. Відновлення державного страхування EGAP значно допомогло збільшити кількість передсезонних замовлень і забезпечити поставки техніки на 2024 рік.

bednar 22 01 24 2

Найзначніші ринки минулого року

У 2023 році найбільш значущими ринками для BEDNAR FMT, виходячи з обороту, були такі країни, як Франція, Чехія, Польща, Литва, Австралія та Румунія.

bednar 22 01 24 3

AGRITECHNICA: одна з найвизначніших виставок в історії BEDNAR

Минулого року ми представили наші продукти на десятках, можливо навіть сотнях виставок, днях поля та семінарах безпосередньо чи через наших ділових партнерів. Щира подяка всім за ці зусилля.

AGRITECHNICA була найвизначнішою виставкою, що розпочала новий маркетинговий 2024 рік. Я радий, що ми знову представили себе на цій виставці. Це був один із найважливіших заходів у нашій історії.

bednar 22 01 24 4

Поки попит в світовому ринку сільгосптехніки падає, ми вводимо нові моделі техніки, щоб компенсувати це падіння. На виставці AGRITECHNICA ми представили цілу низку інновацій, зокрема нові види універсальних культиваторів, сівалки для різних технологій та розширення модельного портфоліо за рахунок нових більш широкозахватних агрегатів.

Вдалі сівалки та універсальні культиватори

Зокрема, універсальний культиватор FENIX FO_PROFI та сівалки MATADOR MO та DIRECTO NO дали старт новим замовленням на 2024 рік. Протягом останніх трьох років ми ретельно тестували ці агрегати в різних країнах Європи, вирішуючи будь-які проблеми, виявлені під час тестування. Ми подарували нашим діловим партнерам продукт, який на 100% готовий до постачання кінцевим споживачам.

bednar 22 01 24 6

Я вдячний за ще один надзвичайно успішний рік. Подія «РЕКОРД ЗА 24 ГОДИНИ», яка мала глобальний вплив, також сприяла зміцненню іміджу нашої компанії. Довіра клієнтів і наших ділових партнерів, безсумнівно, допоможе нам подолати виклики 2024 року, періоду, коли попит охолоджується, частково спричиненим кризою цін на сировинні товари та зростанням витрат виробників сировини», – Ян Беднар, директор з продажу BEDNAR FMT.



Перегляди: 28
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: