ВАЖЛИВО

Банк Кредит Дніпро запустив програму доступного фінансування для фермерів

29.04.2021 15:25
unnamed

Банк Кредит Дніпро й ALFA Smart Agro кредитують фермерів під 0,01–2 % для підвищення врожайності і захисту від шкідників. Банк Кредит Дніпро запропонував фермерам по всій території України програму доступного фінансування для підвищення врожайності та захисту посівів від шкідників. Про це повідомили у прес-службі банку, пише agronews.ua.

«Банк Кредит Дніпро і компанія ALFA Smart Agro розробили доступну партнерську програму фінансування закупівлі засобів захисту рослин і мікродобрив аграрними підприємствами. Отримати пільгове фінансування та доступ до сучасних фінансових інструментів може кожне господарство, що має в обробці від 300 га землі та досвід роботи в аграрному бізнесі від двох років», — розповіли у банку про деталі нової програми.

Купити засоби захисту рослин і мікродобрива можна під заставу — у такому випадку відсоткова ставка становитиме 0,01 % річних у гривні на перші 5 місяців, а починаючи із 6-го місяця, – 13,5 %. За беззаставного кредитування відсоткова ставка складе 2 % річних у гривні на перші 5 місяців, а починаючи із 6-го місяця, — 15,5 %.

«Процедура оформлення кредиту займає до 5 робочих днів, якщо сума позики не перевищує 4 млн грн, і від 4 до 7 днів, якщо сума більша», — уточнили у банку, зазначивши, що програма доступна фермерам по всій Україні.

«Ми відповідаємо на запит клієнтів про доступні інструменти фінансування в аграрному виробництві, тому продовжуємо розширювати коло партнерів, разом з якими допомагаємо спростити для наших аграріїв підготовку і проведення польових робіт. Банк — це сервіс, який має бути зручним, простим і готовим у потрібний час надати необхідну підтримку бізнесу, а наша з партнерами головна мета — стати першими, про кого згадає клієнт при плануванні свого бізнес-сезону», — прокоментувала запуск програми пільгового кредитування в межах партнерського проекту Тетяна Поплавська, заступниця голови правління Банку Кредит Дніпро.

«Кожне третє господарство України використовує препарати ALFA Smart Agro. Ми раді, що партнерство з Банком Кредит Дніпро розширює для наших клієнтів набір зручних і вигідних фінансових інструментів, що враховують індивідуальні потреби агровиробників. Своєчасне забезпечення якісними засобами захисту рослин — важлива умова отримання очікуваних врожаїв. І як український виробник, ALFA Smart Agro насамперед дбає про підвищення ефективності українського агровиробництва», — прокоментувала спільний із Банком Кредит Дніпро проект фінансової підтримки аграріїв Тетяна Мосендз, комерційна директорка ALFA Smart Agro.

Банк Кредит Дніпро — один із найактивніших кредиторів українського аграрного сектору, який у 2020 році увійшов до десятки банків за обсягами фінансової підтримки, отриманої його клієнтами в межах програми Міністерства розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства. Банк виступив агентом і допоміг кожному третьому своєму клієнтові-аграрію отримати компенсації відсоткових ставок від Мінекономіки.


ДОВІДКА:

ALFA Smart Agro — провідний виробник засобів захисту рослин, що входить до п’ятірки лідерів українського ринку. Значна кількість препаратів, створених компанією, не мають аналогів в Україні, а розробки, виробництво і контроль якості продукції ALFA Smart Agro здійснюються відповідно до світових стандартів.

Банк Кредит Дніпро — український комерційний банк, що належить відомому українському бізнесмену із TOP-10 Forbes Ukraine Олександру Ярославському, власнику групи DCH (www.dch.com.ua), яка об’єднує активи у сфері фінансів, промисловості, транспорту, будівництва, девелопменту, ритейлу тощо. Банк входить до ТОП-20 фінансових установ України за обсягом валових активів та відповідно до класифікації Національного банку України належить до групи банків із приватним капіталом.

Станом на 1 квітня 2021 року статутний капітал Банку Кредит Дніпро становить 3,587 млрд грн. Активи на цю ж дату – 13,294 млрд грн. Норматив достатності (адекватності) капіталу (Н2) – 17,7 % за нормативного значення не нижче 10 %. Кредитний портфель на початок квітня 2021 року – 3,308 млрд грн, портфель коштів клієнтів – 9,029 млрд грн.


Перегляди: 1
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: