НОВИНИ

Темпи виробництва цукру на Тернопільщині випереджають минулорічні

12.11.2023 14:22
freepik_com_324_1200x675

Аграрії Тернопільської області зібрали понад 1 мільйон тонн (1,07 млн т) цукрового буряка з врожаю 2023 року. Про це повідомляє Тернопільської обласної державної адміністрації, пише agronews.ua.

Від початку збору культури чотири цукрові заводи, що функціонують на території області, переробили майже 1,06 мільйона тисяч тонн солодких коренів.

На сьогодні цукрові заводи перевиконали заплановані показники роботи на 113%:

  • Чортківське виробництво на 108%;
  • Хоростківське виробництво на 125%;
  • Козівське виробництво на 124%;
  • Збаразьке виробництво близько 100%.

Від початку сезону цукроваріння виготовили майже 148 тис. тонн цукру, що на 40 тис. тонн більше, ніж за аналогічний період минулого року.



Перегляди: 36
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: