НОВИНИ

На Дунаї побудують ще один термінал для перевалки зерна

07.11.2023 12:07
terminal-zerno-1

ПрАТ «Українське Дунайське Пароплавство» (УДП) модернізувало перевалку та готує проєкт ще одного логістичного комплексу. Як говориться у повідомленні компанії у Facebook, власна перевалка зернових працює з минулого року, нещодавно комплекс було модернізовано, пише agronews.ua.

«Установлений автомобільний розвантажувач, який перекидає автомобіль прямо в приймальний бункер. Для автомобільного розвантажувача побудована лінія, яка зв’язана з основною технологічною лінією. Тепер подача вантажу з автомобілів у трюм баржі повністю автоматизована», — розповідає керівник логістичного комплексу Леонід Бондар.

Для розміщення та відстою автомобільного транспорту побудований майданчик площею 6 тис. м².

«У нас тепер працює два склади для зберігання зерна, один із яких повністю механізовано. Встановлюємо ще одні ваги на виїзді для тарування порожнього автотранспорту, що збільшить обсяг приймання вантажів. Для цього також плануємо розширення в’їзних воріт», — говорить Леонід Бондар.

За словами заступника генерального директора УДП Владислава Бєлаха, компанія також замовила проєкт ще одного логістичного комплексу для роботи не лише з річковими, але й морськими перевезеннями. 

«У нас є все для запуску цього проєкту — ідеальний майданчик, під’їзні шляхи, кранове господарство та навіть свій морський флот, який ми поступово відновлюємо», — зазначає Владислав Бєлах.



Перегляди: 102
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: