НОВИНИ

Ананаси елітного сорту з Коста-Ріки продавали за $400 за шт

23.05.2024 18:20
6

Протягом вихідних 25 ананасів RubyGlow, які продавалися по $395,99 за штуку, були розпродані. Це сталося після того, як наприкінці минулого тижня в пресі з’явилася інформація про те, що компанія Melissa’s Produce/World Variety Produce розпродала елітні ананаси сорту Дель Монте з Коста-Ріки, які були продані за такою ціною. Про це повідомляє freshplaza, пише agronews.ua.

«Покупці цих ананасів унікальні», – каже Роберт Шуллер, директор зі зв’язків з громадськістю компанії Melissa’s/World Variety Produce, зазначаючи, що ананас RubyGlow коштує майже $400 на ринку, де він коштує $6. Відомо лише те, що вони не обов’язково були в роздрібній торгівлі.

«Один покупець купив два з них. Я не впізнав жодного знаменитого імені, але це були гурмани, які дуже цікавляться рідкісними та цікавими продуктами».

Це також пов’язано з відправкою зразків покупцям, які віддають перевагу продуктам вищого класу і проживають у великих містах, зокрема в Нью-Йорку, Лас-Вегасі та Лос-Анджелесі.

Суперсолодкі ананаси RubyGlow, які мають червону шкірку ззовні та золотисту всередині, компанія Melissa’s почала постачати в грудні, і відтоді відвантажила лише 50 партій з тих пір, як почала їх пропонувати. Втім, для Melissa’s не новина постачати фрукти високого класу.

«Наприклад, ми постачаємо дині сорту “Корона” по 120 доларів за штуку, і вони йдуть в основному в готелі Лас-Вегаса. Ми також відправляємо продукцію до Дубаю”, – каже Шуллер.

Насправді, Melissa’s вже бачила, як ананас високого класу викликав такий інтерес раніше. Це було ще у 2019 році, коли компанія почала постачати ананаси Pinkglow Pineapple. Тоді він продавався по $50 за штуку, і це сорт, який становить лише приблизно один відсоток ананасів, доступних у США. Відтоді цей товар набув більш широкого розповсюдження і зараз продається по $16-$30 за штуку, залежно від розміру.

Тож чи піде ананас RubyGlow, який продається без коронки, як Pinkglow Pineapple, тією ж траєкторією? Дель Монте каже, що існує глобальний лист очікування, щоб отримати комерційний доступ до фруктів наступного року за стартовою ціною 200 доларів. Тим часом, Melissa’s чекає на наступний збір фруктів, який відбудеться у серпні.



Перегляди: 39
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: