НОВИНИ

Колишнього керівника держпідприємства підозрюють в незаконному видобуванні вапняку

24.10.2020 12:10
2(3057)

За процесуального керівництва Вінницької обласної прокуратури повідомлено про підозру колишньому керівникові державного підприємства «Мурафський кар’єр» за незаконне видобування понад 100 тис тонн вапняку на суму 150 млн грн (ч. 2 ст. 240 КК України). Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури, пише  agronews.ua.

За даними слідства, директор державного підприємства з 2015 по 2018 роки, всупереч вимог Кодексу України про надра та Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами, достовірно знаючи про те, що у вказаного державного підприємства спеціальний дозвіл на користування надрами зупинений, а у подальшому анульований, організував, незаконне видобування флюсового вапняку на території Жданівського родовища, яке перебувало в користуванні підприємства.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюється слідчими територіального управління ДБР, розташованого в місті Хмельницькому за оперативного супроводу Управління СБУ у Вінницькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: