ВАЖЛИВО

BIONORMA став лідером серед компаній з виробництва біологічних продуктів

10.10.2019 12:43
bionorma_1007 (1)

BIONORMA є абсолютним лідером серед компаній з виробництва біологічних продуктів. За допомогою їх препаратів кожен аграрій може зміцнити або замінити слабкі складові свого виробництва новітніми біологічними розробками від «BioNorma», повідомляє прес-служба компанії. 

Бренд «BIONORMA» створено у 2018 році.  Основою бренду є потужна, кваліфікована та надійна команда професіоналів. Вже цілик рік  із задоволенням спостерігаємо за успіхами сильного і міцного бренду. Компанія має розгалужену структуру діяльності за такими напрямками: наука, виробництво, дистрибуція готових продуктів і включає в себе 5 юридичних компаній.

«Ми спілкуємось з аграріями, вивчаємо досвід найкращих компаній світу, беремо студентів на стажування та формуємо з них молодий, сучасний колектив із новим баченням. Ми віримо, що майбутнє полягає в налагоджені тісних зв’язків, які дозволять продукувати нові ідеї та інтегровані рішення.»,- йдеться в повідомленні компанії.

BIONORMA є найдинамічнішою і найпрогресивнішою командою, яка має такі цінності як відкритість, доступність, розвиток і орієнтованість на результат для людини. Наполеглива колективна, злагоджена  праця є запорукою успішного бренду «BIONORMA».

“МИ СТВОРЮЄМО ІННОВАЦІЇ ТА ПЕРЕТВОРЮЄМО ЇХ В ЦІННОСТІ ДЛЯ СВІТУ” – місія бренду.

Шлях від формулювання стратегії бренду до реального позиціонування на ринку був тернистим.

Успіх в бізнесі, насамперед, залежить від успішного і плідного співробітництва з партнерами та клієнтами компанії. З урахуванням світових тенденцій розвитку економіки ефективна співпраця на благо спільних інтересів компаній є основою успішної підприємницької діяльності.

«Удосконалюватися – значить змінюватися. Бути досконалим – означає змінюватися постійно». Цей вислів Вінстона Черчилля відмінно описує період наших змін.

Бренд «BIONORMA усвідомлює необхідність чіткого бачення мети, розробляє стратегії для вирішення питань, безперервно займається удосконаленням і залишається сфокусованим на споживачеві.


BIONORMA випускає та реалізує свою продукцію під брендами БІОНОРМА, АгріІнсекта, Ризоактив, Ризоактив Концентрат, Ризоактив Бобові.

Так, зокрема, частина препаратів компанії – це лінійка інокулянтів, застосування яких поліпшує азотне живлення сої та інших бобових культур, покращує їх ріст,  підвищує врожайність та якість насіння (Ризоактив, Ризоактив Концентрат, Ризоактив Бобові). Також це біопрепарати корисних ґрунтових мікроорганізмів, застосування яких сприятиме живленню рослин, їх активному росту та розвитку, захисту від хвороб, а також відновленню родючості ґрунту (Біонорма Азот, Біонорма Фосфор, Біонорма Pseudomonas).

Унікальним продуктом компанії є інокулянт – Ризоактив Концентрат. Ризоактив Концентрат став першим вітчизняним інокулянтом з титром 10 млрд. бактерій в одиниці об’єму. Він має унікальні характеристики, які забезпечують ефективний і тривалий симбіоз з рослиною, та задовольнить її потреби в азоті на 90%. Також він збагачений додатковими речовинами, завдяки яким якісні та кількісні показники зберігаються значно довше, а сам інокулянт краще закріплюється та утримується на насінні.

        Бренд «BIONORMA» обличчя аграрного ринку в Україні!


Перегляди: 0
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: