Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Тренінг: «Основні принципи системи безпечності харчової продукції (НАССР) на підприємствах ягідного сектору»

unnamed (3)
31 Березня, 2021 @ 10:00
1 Квітня, 2021 @ 17:00
Організатор: Асоціація Ягідництво України

Other

Класифікація
Продукти харчування
Формат зустрічі
Треніг
Локація
Україна

Запрошуємо на тренінг!

Бажаєте отримати цінні знання від топових спеціалістів? Тоді вам точно варто завітати на даний захід.

Теми, які обговорюватимуться:

✅Тенденції розвитку систем безпечності харчової продукції в Україні та Світі. Типи та відмінності стандартів;

✅Програми передумови. Огляд основних вимог до інфраструктури, обладнання та персоналу;

✅Огляд системних вимог стандартів;

✅Принципи НАССР;

✅Простежуваність. Перевірка системи, валідація та верифікація;

✅Додаткові вимоги системи, TACCP, VACCP;

✅Аудит системи: порядок проведення, система оцінки за різними стандартами, типи невідповідностей.

🔉Топ-Спікер: Юлія Гріфцова, міжнародний аудитор з питань харчової безпеки.


🤓Програма передбачає практичні заняття та тестування.

🧐Реєстрація за посиланням

🎓Кожен учасник після проходження тренінгу отримає сертифікат.

 


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , ,