- Це подія пройшло.
АГРОПОДІЇ
Тренінг: «Основні принципи системи безпечності харчової продукції (НАССР) на підприємствах ягідного сектору»
Запрошуємо на тренінг!
Бажаєте отримати цінні знання від топових спеціалістів? Тоді вам точно варто завітати на даний захід.
Теми, які обговорюватимуться:
✅Тенденції розвитку систем безпечності харчової продукції в Україні та Світі. Типи та відмінності стандартів;
✅Програми передумови. Огляд основних вимог до інфраструктури, обладнання та персоналу;
✅Огляд системних вимог стандартів;
✅Принципи НАССР;
✅Простежуваність. Перевірка системи, валідація та верифікація;
✅Додаткові вимоги системи, TACCP, VACCP;
✅Аудит системи: порядок проведення, система оцінки за різними стандартами, типи невідповідностей.
????Топ-Спікер: Юлія Гріфцова, міжнародний аудитор з питань харчової безпеки.
????Програма передбачає практичні заняття та тестування.
????Реєстрація за посиланням.
????Кожен учасник після проходження тренінгу отримає сертифікат.