Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Міжнародний форум «Глибока Переробка зернових – Ринки Збуту 2021-2023»

151290452_1560749767441503_5447628671608113297_o
19 Березня, 2021
10:00 - 18:00
Організатор: Insightex
м. Київ, Бориспільське шосе, 18 км + Карта Google

Запрошуємо на форум!

Програма охоплює питання використання останніх трендів у розвитку галузі біохімії, які дають високі результати, впровадження інноваційних продуктів і послуг, і застосування новітніх інструментів на практиці.

Зараз торгувати чистим зерном, це недоотримувати до 200% доходу, тому компанія в першу чергу націлена на розвиток експорту продукції глибокої переробки, надаючи на форумі практичні аспекти розвитку та перспективи біоіндустрії – виробництва біопродуктів з високою доданою вартістю в Україні.

Сесія I: Ринки Збуту 2021-2023

Ігри економічного розуму: конструювання ринків споживання і збуту продуктів глибокої переробки зернових. У цій сесії ви знайдете для себе відповіді, пов’язані з ефективним функціонуванням галузі в умовах глибокої економічної кризи. Нові можливості для розширення ринків збуту як внутрішніх так і глобальних.

Сесія II: Що виробляти біозаводам?

Технічні тонкощі виробництва деяких продуктів переробки: крохмалю, біоетанолу, біопластиків, декстринів, глюкозних і глюкозно-фруктозних сиропів, а саме впровадження передових технологій, що сприяють підвищенню рентабельності та мінімізації втрат в процесі виробництва, вдосконалення якості готової продукції, сучасні методи контролю якості на всіх стадіях технологічного процесу.

Сесія III: Ринки протеїнових продуктів

У форумі візьмуть участь світові експерти індустрії переробки зерна, сільського господарства, продуктів харчування, хімічної та нафтової галузей, представники влади та наукової спільноти. Будуть розглянуті питання по модернізації виробництва і нарощування потужностей за рахунок проведення технічного переозброєння, реконструкції організацій харчової і переробної промисловості та нового будівництва на основі інноваційних технологій і ресурсозберігаючого обладнання.


Реєстраційна форма.

Facebookсторінка заходу.

Контакти Insightex:

Phone: +380 98 034 15 90 (WhatsApp, Telegram, Viber,  Facebook, Messenger, Instagram)

Email[email protected]


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , ,