Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

GROW UP: AGRO

175099576_306634830895209_5961849577928979718_n
18 Травня, 2021
11:00
Організатор: Ukrainian Business & Trade Association

Other

Класифікація
Продукти харчування
Формат зустрічі
Треніг
Локація
Україна

Запрошуємо на інтенсив!

Українська асоціація бізнесу, разом з Українським центром сприяння інвестиціям та торгівлі (ITFC), ДУ «Офіс з просування експорту в Україні» за фінансування Програми USAID з аграрного і сільського розвитку (АГРО), запустили безкоштовний практичний інтенсив GROW UP: AGRO – навчальну програму для мікро-, малих та середніх підприємств ????.

Ця програма розроблена для фермерів ????‍???? , що спеціалізуються на виробництві та переробці молока ????, м’яса ????, овочів ????, фруктів ????, ягід ????, кондитерських виробів ????, аквакультури ????.

Курс містить практичну інформацію про управління фінансами та системний менеджмент, юридичні аспекти ведення агробізнесу, комунікації та маркетинг, управління персоналом, сертифікацію та логістику, дослідження закордонних ринків та головні аспекти успішних переговорів.

Наразі, UBTA разом із партнерами підготувала оновлену версію інтенсиву ????, яка стала більш доступною та насиченою. Раніше, серія менторських сесій вже отримала чудові відгуки та стала дуже корисною для учасників. За період проєкту було проведено 6 курсів навчання, які стали основою для 15 практичних відео-посібників, доступних на сайті UBTA. Наступні сесії GROW UP:AGRO очікуються 18 травня та 1 червня.


✅Посилання на реєстрацію, а також серія відеолекцій із експертами проєкту за посиланням.

????Facebook-сторінка заходу.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , ,