Завантаження Події
  • Це подія пройшло.

АГРОПОДІЇ

Grain&Maritime Days in Odessa 2021

unnamed
26 Травня, 2021 @ 10:00
28 Травня, 2021 @ 00:00
Організатор: АПК-Інформ

Other

Класифікація
Зерно
Формат зустрічі
Конференція
Локація
Україна

Запрошуємо на конференцію!

За більш ніж 20 років розвитку український зерновий ???? ринок зазнав трансформації, завдяки яким Україна сьогодні годує більше 100 країн світу ????. Тому від того, що відбувається в зерновому сегменті країни сьогодні, залежить майбутнє не тільки нашої держави, а й багатьох інших.

unnamed (1)

Про продовольчу безпеку в умовах світової економічної кризи, стан української економіки ???? та інвестиційного клімату, а також про глобальні кліматичні зміни та ті виклики, які виникають перед учасниками АПК України в нових реаліях, будуть говорити найбільш шановані в агробізнесі спікери ???? – Дімітар Богов (ЄБРР), Володимир Клименко, Родіон Рибчинський, Микола Горбачов. Зерновому ринку України більше приділятимуть уваги Андрій Купченко (АПК-Інформ), Богдан Костецький (Barva Invest), Дмитро Приходько (FAO), Артем Скоробогатов (Interlegal).


unnamed (2)


Крім того,  в панельній дискусії ???? в рамках Морської секції досвідчені практики: Геннадій Іванов з KRONOS BULKERS, Богдан Зеленський з крюїнгової компанії Alpha Navigation, Максим Шеремет, менеджер по фрахту і операціям з Baywa Marketing and Trading International BV, Володимир Козакевич, генеральний директор «АП Марін», Максим Хаулін з INTRESCO LIMITED. Список ???? панелістів доповнюється щодня.


unnamed (3)


????Деталі за посиланням.

✅Реєстрація за посиланням.


Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити:
Теги Подія:
, , , , , , , , , ,