НОВИНИ

Зерноторговий підрозділ групи компаній Convex International активно купує кукурудзу на західних кордонах

02.04.2024 15:07
image0 (3)

Зерноторговий підрозділгрупи компаній Convex International активно купує кукурудзу на західних кордонах. Про це повідомляє agronews.ua.

“З румунської Констанци переорієнтувались на західні кордони України. Переважно купуємо кукурудзу на умовах DAP Batievo в українських вагонах хопперах. Затягуємо вагони на угорський термінал, вивантажуємо та повертаємо в Україну. Весь цей процес займає приблизно 6-7 днів. Наразі готові підписати до 10 000 т кукурудзи з поставкою в квітні.” – пояснює Данііл Артюшенко, керівник зерноторгівлі.

Зерноторговий підрозділ Convex все ж розглядає Констанцу, але ціни на нові контракти занизькі.

В компанії пояснюють, що найбільше рахується власними самоскидами у фермерів, які цю ж кукурудзу або фуражну пшеницю виростили та доставили.

Щодо Німеччини, наразі ціна на ріпак пішла в гору, тому Convex International готова пропонувати максимальну ціну за т та премію 1 до 1 за олійність від бази 40%. Найбільше її цікавлять самоскиди на умовах DAP. Також компанія розглядає форвардні контракти на ріпак. Вагони теж розглядають на Гамбург чи Росток або на західних кордонах FCA євро потяг.

З пропозиціями звертайтесь будь ласка до керівника зерноторгівлі Convex International GmbH – Артюшенко Данііла

+38 050 202 14 36

+49 175 87 81 670

[email protected]



Перегляди: 98
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: