НОВИНИ

За час війни Прометей спрямував на гуманітарну допомогу 8 млн грн

04.01.2023 12:10
изображение_viber_2023-01-04_11-56-37-496

Група компаній Прометей продовжує  надавати допомогу населенню Миколаївщини, а також українським військовим. Про це повідомляє пресслужба компанії, пише  agronews.ua.

Протягом повномасштабного вторгнення компанія веде соціально орієнтовані проєкти, метою яких є підтримка цивільного населення Миколаєва та області,  матеріальне забезпечення потреб військових, а також безпека та соціальне забезпечення власних співробітників.

В грудні 2022 року компанія виділила кошти Миколаївській обласній військовій адміністрації на закупівлю генераторів для підрозділів ВСУ.

Загальна сума грантової підтримки склала вже 8 млн гривень. На ці кошти з перших днів військової агресії  були проведені десятки гуманітарних проєктів.

Як розповідає  Голова Наглядової ради  Рафаель Гороян, оскільки коріння Прометею з Миколаєва, компанія надає посильну допомогу місту та області:

«Купуємо продукти харчування, медичне устаткування.  Наша допомога – особисто в руки, без посередників. Ми самі, наприклад, возили продукти харчування на передову нашим військовим. Наразі генератори – річ першої необхідності, тому ми оперативно відреагували на потреби військових».  

Читайте такожНайближчі два роки стануть вирішальними для агросектору України, – Рафаель Гороян


Перегляди: 2
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: