ВАЖЛИВО

Які привідні ремені купують великі підприємства України

22.04.2024 10:01
excellent банер_page-0001 (1)

Всі ми користуємось продукцією відомих європейських брендів, які навіть не приховують, що частину товарів виробляють саме в Китаї. А ще більш важливо, що саме китайські виробники займають почесні місця в рейтингу провідних експортерів продуктів. 

Компанія АРТІ є фарватером в галузі постачання привідних ременів на ринок обладнання – від комплектуючих для пральної машини до важкої видобувної техніки. 

Коли постає вибір постачальника – то стає зрозуміло, що виробників ременів, які можуть задовольнити потреби різних галузей комплексно – дуже небагато. А якщо співвіднести це з фактором ціни, то відразу згадуються китайські виробники, серед яких вибір очевидний! 

Ремені Excellent, власний зареєстрований бренд ТОВ “АРТІ”, який успішно працює на ринку України та за кордоном вже більше 15 років. Продукція виробляється на найпотужнішому заводі привідних ременів в Китаї, що оснащений сучасним обладнанням, випущеним у Німеччині та Японії. Назву торгової марки також підібрано дуже точно – це неперевершена якість і надзвичайна надійність в даній ніші.

Завод виготовляє повний перелік стандартних і суттєву частину навантажених ременів Excellent, що застосовуються в передачах з більш широкими технічними вимогами та мають гарантовано високу якість при більш доступній ціні порівняно з європейськими виробниками ременів середнього сегменту.

Серед наших постійних клієнтів, які беруть ремені Excellent для навантажених вузлів (профілі D(Г), E(Д), E0(Е)), є підприємства, що займаються видобуванням нафти та природного газу, виробництвом чавуну та сталі (металургія), важким машинобудуванням тощо. 

Завдяки нашій багаторічній співпраці та досконалій репутації ми навіть у воєнний час залишаємося провідним постачальником цих (і не тільки) ременів на українському ринку. Тому покупцям не потрібно обирати декілька постачальників, де купити запчастини, щоб закрити всі свої потреби. 

Головною перевагою є і те, що брендуючи продукцію власною торгівельною маркою АРТІ, ми особисто відповідаємо за якість кожного ременя, а також надаємо гнучкі умови співпраці та кваліфіковані консультації з підбору товару. Вибір ременів Excellent – краще рішення для вашої техніки та вашого бізнесу, незалежно від його масштабів! Ми постійно працюємо над покращенням і розширенням нашого асортименту і будемо раді стати вашим надійним бізнес-партнером на довгі роки!


Перегляди: 82
Читай нас також у Viber та Telegram, поширюй новину на своїй сторінці:
Поширити: